Arvind Durgaram

 

Hij heeft een project gedaan met John JR Robinson (drummer van Michael Jackson, Chaka Khan en heeft de meeste hits op zijn naam als drummer in de wereld).

 

"Een van Top Bassist Arvind Durgaram's projecten waar hij trots op is, is dat hij samen op een album stast met John JR Robinson (de drummer met de meeste nummer 1 hits in de wereld op zijn naam als drummer) onder andere van Michael Jackson en Chaka Khan."

 

Silvestre Vivo


Ja ja, altijd al Flamenco Gitaar willen leren spelen van een echte Flamenco Gitaar docent uit het plaatsje Sevilla, waar de ‪‎Flamencomuziek‬ geboren is? Neem dan een gratis proefles bij Muziekschool Den Haag!

Den Haag is een muziekstad, maar een goede Flamenco Gitaar docent is moeilijk te vinden. Daarom heeft Muziekschool Den Haag haar best gedaan en is op zoek gegaan naar een echte ‪#‎Flamencogitaar‬ docent: Silvestre Vivo‬

Grijp je kans en meld je aan voor een ‪‎gratis‬ ‪proefles‬ ‪Flamenco‬ ‪Gitaar‬

Richard Surie

 

Richard Surie heeft auditie gedaan bij verschillende programma's, en is ook vaak erg ver gekomen, bijvoorbeeld bij Voice Of Holland bij de laatste 160 deelnemers van de 11.000.


In 2012 heeft Richard Surie ook mee gedaan met het programma Popstars waar hij bij de laatste 90 deelnemers kwam van de 5500.

 

Hierdoor heeft Richard Surie de inspiratie gekregen om ook mensen voor te bereiden voor audities voor bijvoorbeeld tv programma's of voor te bereiden voor het conservatorium of andere muziek opleidingen. Vaak zijn het alleen maar zenuwen.

Wij hebben verschillende docenten die mensen helpen met het voorbereiden van hun auditie.

185.182.56.166

 

Rayn Bechoe

 

 

 

 

Rayn Bechoe is een van de beste Soul zangers van Nederland en schrijft  zijn eigen nummers. Tevens is hij ook een erg goede pianist. Rayn geeft zangles, pianoles en drumles bij Muziekschool Den Haag en werkt hier al een lange tijd.

 

Om een indruk te krijgen van zijn werk

zie je hiernaast een filmpje van Rayn Bechoe die mee doet met het programma Beste Singer & Songwriter van Nederland.

April Darby

 

 

 

April Darby een top zangeres en geeft zangles bij Muziekschool Den Haag. April heeft mee gedaan als lead zanger met het Nederlandse theater tour ' Soul Sisters' April heeft veel ervaring opgedaan met zingen door met verschillende live bands mee te zingen in de genre's Pop, R&B, Soul en Jazz.

 

Om een indruk te krijgen van haar talent kun je de video hiernaast bekijken.

Wij hebben een

 nieuwe locatie geopend!

Muziekschool Den Haag heeft een nieuwe locatie  geopend in Loosduinen aan de Walnootstraat 181. Hier kun je nu ook terecht voor muzieklessen! Dit is onze 6e locatie!